Choose your language
nl us es

Recensies

Lees hieronder een aantal recensies van mensen die al gebruik maakten van de diensten van CubaMedic.

Karen Wolfswinkel:

“In maart 2019 heb ik deelgenomen aan de cursus over preventieve zorg en het betrekken van de community in de gezondheidszorg van Cuba. Een cursus die al mijn verwachtingen heeft overtroffen. Voor mij was het indrukwekkend en leerzaam om te ervaren hoe de Cubaanse zorg is georganiseerd. De cursus…”

Joan Onnink:

“In de eerste week van maart mocht ik deelnemen aan de cursus “La Atencion Primera de Salud y la Medicina Familiar en Cuba”. Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten, maar het overtrof mijn verwachtingen. De dames van de Escuela Nacional de Salud Publica hadden een fantastisch programma voor…”

Patrick Kellens:

“De aankondiging van de studiereis naar Cuba op onze hogeschool was erg last minute, ongeveer 2 weken vóór aanvang maar ik heb geen moment getwijfeld om me hiervoor in te schrijven: dit was echt een buitenkans voor een globetrotter als ondergetekende. Nog dezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt bij…”


Gastenboek

Wilt u ook uw ervaring delen met anderen? Dit kan hieronder:

Average Rating:

Reviewed by Marijke Jansen op
Van oktober 2019 tot januari 2020 hebben wij (mijn partner en ik ) Spaanse les van Nuibel gehad. Ze heeft ons op een effectieve manier aan de beginselen van het Spaans laten snuffelen. Als leidraad hebben we het boek :Spaans opstap en Nuibel vulde dat elke week aan met practische begrippen. Zij sloot aan , aan onze behoeften, die wat uiteen lagen. (Mijn partner besteedde wat minder tijd aan het leren tussen de lessen door. ) Voor Nuibel maakte dat niet uit, zij vond steeds weer een aansluiting om ons te motiveren.
Wij zijn eind februari naar zuid Amerika geweest en mijn doel was, om me daar iets verstaanbaar te kunnen maken in het Spaans en dat is gelukt. Ik ben zo enthousiast geworden, dat ik er zeker mee door wil gaan. En bij deze beveel ik Nuibel als enthousiaste lerares aan. MarijkeZ28C8E

Leave a Review
Type de letters en cijfers van de afbeelding.
Captcha code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.

CubaMedic

Kortelaan 60
3601 HM Maarssen

Contact

info@cubamedic.nl
+31 6 4641 6766

LinkedIn-Logo-2C.jpg  Twitter_nov-2013.jpg  IG_Glyph_Fill.png  Facebook_nov-2013.jpg  

Onderneming

Kamer van Koophandelnr: 75250845

Copyright

© CubaMedic 2019

Realisation website
Reclamebureau Lot to Design