Choose your language
nl us es

Wat moet u zelf regelen?

Van te voren regelen in Nederland

  • Vliegtickets: het is aan te bevelen op tijd uw tickets te regelen. Hoe eerder u boekt hoe goedkoper de reis. 

  • Gezondheid adviezen en vaccinatie: de adviezen/vaccinaties die u nodig heeft om naar Cuba te reizen kunt u via de website van Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR)  vinden. 

  • Reisdocumenten & visa: Als u naar Cuba reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Een visum is om nodig om naar Cuba te reizen.

    • Studentenvisum is nodig als u als onderdeel van een cursus/stage/studiereis de Cubaanse gezondheidsinstellingen wil bezoeken. Cubamedic vraagt dit visum aan.

    • Toeristenvisum is nodig als u als toerist door Cuba wil reizen. U kunt dit visum aanvragen via het Cubaanse consulaat in Rotterdam. U kunt dit doen per post of door het consulaat te bezoeken (goed bereikbaar met het OV) Zie ook de website van het consulaat. 

    • Het visum is geldig voor een enkele toegang tot het nationale grondgebied tijdens een 30-daagse reis en u kunt nog eens 30 dagen verlengen in het bureau van het hotel waar u verblijft of door de immigratieautoriteiten op Cuba.

Zorg voor een geldig rijbewijs als u op Cuba een motorvoertuig wilt huren en/of besturen.


CubaMedic

Kortelaan 60
3601 HM Maarssen

Contact

info@cubamedic.nl
+31 6 4641 6766

LinkedIn-Logo-2C.jpg  Twitter_nov-2013.jpg  IG_Glyph_Fill.png  Facebook_nov-2013.jpg  

Onderneming

Kamer van Koophandelnr: 75250845

Copyright

© CubaMedic 2019

Realisation website
Reclamebureau Lot to Design